00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Школа за Интегрирана Хомеопатија ГАИА


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Школата за Интегрирана Хомеопатија ГАИА објавува упис на нова генерација ученици. Школата е во траење од 3 години, односно 520 часа. Предмети кои се изучуваат во Школата се: Историја и Филозофија на Хомеопатијата, Запознавање на Материја Медика и Подробно изучување на поголем број на лекови, Органон, Запознавање со Реперториумот и Репертоаризација, и Практични вежби. По завршување на школата се стекнувате со Диплома и звањето Хомеопат. Услови за запишување: За успис во школата може да се пријават сите заинтересирани, за тие кои немаат медицинска едукација истата им ја обезбедува школата. Предавачи: Биљана Ѓуроска Доктор на Медицина, сертифициран хомеопат Емилија Миладинова Дипл. Фармацевт, сертифициран хомеопат Милена Илиева Арсова Диктор на Медицина, сертифициран хомеопат. За подетални информации Ве молам обратете се на следниве e-mail адреси: dr.b.gjuroska@homeopatija.com.mk marina.bilbilova@homeopatija.com.mk Или пак на следниве телефонски броеви: Др. Биљана Ѓуроска, хомеопат 070674732; Марина Билбилова, асистент 070723631.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Гаиа
 • Земја на потекло:Македонија
 • профил на компанијата

  Гаиа

  • Опис на компанијата:ГАИА е Друштво за хомеопатски услуги и третмани. Нашата цел е да се доближи свесноста за излекувачките придобивки од хомеопатијата кон пошироката јавност. Името хомеопатија потекнува од грчкиот збор homeo што значи слично, и phatos што значи патње, сочуство. Самиот збор го потенцира главниот принцип на хомеопатијата similia similibus curentor, односно слично се лекува со слично. Хомеопатијата ги лекува заболувањата така што го следи природниот тек на болеста при тоа помагајќи му на организмот да се врати во својата рамнотежа.
  • Име на контакт лице:Др. Биљана Ѓуроска, сертифициран хомеопат
  • Адреса:АСНОМ 24, премин меѓу влез II и III, Ново Лисиче
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:00 389 (0)70 72 36 31
  • Телефон #:00 389 (0)2 511 0234
  • Локација на мапа:Прикажи  025110234

  корисничка поддршка