00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Железнички транспорт


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:МСЦ овозможува внатрешен транспорт т.е. финална испорка во повеќе земји низ целиот свет и тоа транспорт со камион, железница или баржа од местото на утовар на стоката во контејнер до местото на истоварање на стоката. Ние правиме се Вашите производи да се транспортираат во вистинското време на вистинското место. Какви и да се Вашите потреби за внатрешен транспорт, можете да сметате дека ние ќе Ви обезбедиме ефикасен внатрешен транспорт кој истовремено ќе има и достапна цена. Нашата понуда во Македонија опфаќа: Развиен систем на патен или железнички транспорт Широка мрежа на квалитетни транспортни компании Постојан мониторинг и квалитетно осигурување Навремено подигнување и испорачување на стока Коплетна услуга на едно место со кој се комбинираат Вашите потреби за копнен и океански транспорт
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:МСЦ Скопје
 • профил на компанијата

  МСЦ Скопје

  • Опис на компанијата:MSC Mediterranean Shipping Company, S.A. of Geneva, Switzerland (МСЦ Медитеранска бродска компанија, од Женева, Швајцарија) е приватна бродска компанија, основана во 1970 година, која многу брзо прерасна во една од водечките глобални бродски компании во светот. Во текот на изминатите години, поморската флота на МСЦ значително се прошири за во 2002 година да стане втор по големина превозник според капацитетот и по бројот на товарни бродови со кои располага. Овој спектакуларен пораст е постигнат внатрешно во компанијата а не преку купување или спојување со други компании. МСЦ нуди единствена мрежа на услуги преку посветени канцеларии низ целиот свет и останува целосно независна и приватна компанија која е во можност брзо да одговори на промените на пазарот и да имплементира долгорочни планови без непотребно наметнување и доцнење. Со современа раководна структура во Женева, МСЦ, за многу агенти, стана водечко глобално транспортно решение насочено кон потребите на клиентите и со многу пристапни цени. - ЕДИНСТВЕНА БРОДСКА КОМПАНИЈА СО СВОЕ ПРЕТСТАВНИШТВО ВО МАКЕДОНИЈА, - ИНФОРМАЦИИ И ТАРИФИРАЊЕ ОД ПРВА РАКА, - ЛОКАЛНА ПОДДРШКА ОД СТРАНА НА ВРАБОТЕНИТЕ - ГЛОБАЛНО ЗНАЕЊЕ И ИСКУСТВО, - КОНТИНУИРАНО СЛЕДЕЊЕ НА ВАШАТА ПРАТКА Онлајн пратење и следење достапно 24 часа 7 дена во неделата, - СТАТУС ЗА ВНАТРЕШНА ДОСТАВА, - РЕДОВНИ НЕДЕЛНИ УСЛУГИ ПРЕКУ ПРИСТАНИШТЕТО ВО СОЛУН, НА БРОДОВИТЕ СЕКОГАШ ИМА РАСПОЛОЖИВИ КОНТЕЈНЕРИ И ПРОСТОР, - ПРИВАТНА И НЕЗАВИСНА БРОДСКА КОМПАНИЈА, - ИНТЕРМОДАЛНИ / ЛОГИСТИЧКИ УСЛУГИ. Испорака до врата низ целиот свет
  • Име на контакт лице:Сања Радовановиќ и Сандра Најдовска
  • Адреса:Партизански одреди 14
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 3227 926
  • Факс #:02 3217 602
  • Година на регистрација:2005
  • Број на вработени:8  023227926

  корисничка поддршка