00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

МСЦ Скопје

  • Опис на компанијата:MSC Mediterranean Shipping Company, S.A. of Geneva, Switzerland (МСЦ Медитеранска бродска компанија, од Женева, Швајцарија) е приватна бродска компанија, основана во 1970 година, која многу брзо прерасна во една од водечките глобални бродски компании во светот. Во текот на изминатите години, поморската флота на МСЦ значително се прошири за во 2002 година да стане втор по големина превозник според капацитетот и по бројот на товарни бродови со кои располага. Овој спектакуларен пораст е постигнат внатрешно во компанијата а не преку купување или спојување со други компании. МСЦ нуди единствена мрежа на услуги преку посветени канцеларии низ целиот свет и останува целосно независна и приватна компанија која е во можност брзо да одговори на промените на пазарот и да имплементира долгорочни планови без непотребно наметнување и доцнење. Со современа раководна структура во Женева, МСЦ, за многу агенти, стана водечко глобално транспортно решение насочено кон потребите на клиентите и со многу пристапни цени. - ЕДИНСТВЕНА БРОДСКА КОМПАНИЈА СО СВОЕ ПРЕТСТАВНИШТВО ВО МАКЕДОНИЈА, - ИНФОРМАЦИИ И ТАРИФИРАЊЕ ОД ПРВА РАКА, - ЛОКАЛНА ПОДДРШКА ОД СТРАНА НА ВРАБОТЕНИТЕ - ГЛОБАЛНО ЗНАЕЊЕ И ИСКУСТВО, - КОНТИНУИРАНО СЛЕДЕЊЕ НА ВАШАТА ПРАТКА Онлајн пратење и следење достапно 24 часа 7 дена во неделата, - СТАТУС ЗА ВНАТРЕШНА ДОСТАВА, - РЕДОВНИ НЕДЕЛНИ УСЛУГИ ПРЕКУ ПРИСТАНИШТЕТО ВО СОЛУН, НА БРОДОВИТЕ СЕКОГАШ ИМА РАСПОЛОЖИВИ КОНТЕЈНЕРИ И ПРОСТОР, - ПРИВАТНА И НЕЗАВИСНА БРОДСКА КОМПАНИЈА, - ИНТЕРМОДАЛНИ / ЛОГИСТИЧКИ УСЛУГИ. Испорака до врата низ целиот свет
  • Име на контакт лице:Сања Радовановиќ и Сандра Најдовска
  • Адреса:Партизански одреди 14
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 3227 926
  • Факс #:02 3217 602
  • Година на регистрација:2005
  • Број на вработени:8

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот78.12%
Ја следат1
Број на производи5
Член од22 Мар, 2012
Последна промена10:02:35 , 27 Ное, 2012
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка