00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Новогодишни честитки 25 ден.


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Сите честитки се преклопни, со димензии 210 х 105мм.
  Се отпечатени на рециклирана хартија со вклучен коверт.
  Цената на новогодишните честитки изнесува 25 ден. + ддв за мотивите од 6 до 9.

  -За количини поголеми од 500 честитки, цената ќе биде предмет на дополнителни договори.
  -Внатрешната страна на честитките може да се брендира по Ваша желба.
 • профил на компанијата

  СОС Детско село

  • Опис на компанијата:СОС Детско Село Интернационал е меѓународна невладина организација за социјална заштита, посветена на заштита и примена на детските права. Со поддршка од многу донатори и соработници, оваа организација почнува да им помага на децата во целиот свет. Во 132 земји и територии, активностите на меѓународната организација СОС Детски Села се фокусираат на поддршка на децата без родители и родителска грижа и деца кои растат во семејства со многу социјални ризици. СОС Детско Села ставаат акцент и фокус на семејно-заснованата, долгорочна грижа на децата кои ја загубиле можноста да растат со своите биолошки семејства. Во СОС Детските Села и СОС Младинските заедници тие повторно наоѓаат сигурност и љубов и топол дом и растејќи во стабилна семејна средина добиваат континуирана индивидуална поддршка се додека не станат независни млади личности.
  • Име на контакт лице:Александра
  • Адреса:Ристо Шишков 31 (Димитрије Туцовиќ)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023290556
  • Факс #:023290556
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:40 ден.

  Новогодишни честитки 40 ден.

  Цена со ДДВ:400 ден.

  Планер
  023290556

  корисничка поддршка