00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

EMESH EMR 3000 ЗА WI-FI ВО СЕКОЈ АГОЛ НА ВАШИОТ ДОМОТ ИЛИ ВАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:EnMesh системот за целосен домашен Wi-Fi ќе го покрие вашиот дом или мала канцеларија со брз и сигурен Wi-Fi, елиминирајќи ги мртвите точки. EnMesh го поедноставува сетирањето на Wi-Fi и мрежната контрола преку EnMesh мобилната апликација, како и вградените паметни сензори за откривање на најдобрата врска и отстранување на мрежнитте проблеми со помош на Mesh технологијата.

  •Брзини од AC1200 за комплетна поддршка на видео и аудио пренос во секоја просториjа, без застој на баферирање
  •Поедноставена Mesh Wi-Fi топологија, без дополнително каблирање или инсталација на софтвер
  •Брзо подесување чекор по чекор преку EnMesh Mobile App & Bluetooth
  •Комплетен увид, контрола и решавање на проблеми во целата мрежа
  •1-уред со ефикасност за површини од околу 150м2 или 3-уреди за ефикасно покривање од 400 м2.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Кабтел
 • профил на компанијата

  Кабтел

  • Опис на компанијата:КАБТЕЛ дооел - Скопје започна со своите деловни активности во септември 2001 година. И веќе полни 17 години успешно работи и ги опслужува и најспецифичните потреби на своите клиенти. Со квалитетно продуктно и услужно портфолио, како и со непосредната комуникација со клиентите, Кабтел во исклучително кус период се наметна како лидер на новиот бран на ИКТ услуги и експертизи, со што постави нови стандарди во работењето. Збогатувањето на крајниот продукт, бескомпромисната безбедност, сигурност, модуларност и скалабилност на решенијата со ефективна обука на клиентот се заштитниот знак на КАБТЕЛ. КАБТЕЛ заедно со своите реномирани партнери Nexans, Kaspersky Lab, Alcatel-Lucent, Dura-Line, Radio Frequency Systems, Lande, Zentyal, Cyberoam, Micros… е гаранција за квалитетнo интегрирани комуникациски системи овозможувајќи трансфер на знаење, искуство и технологија, а сето тоа на задоволство на нашите клиенти.
  • Име на контакт лице:Кабтел
  • Адреса:ул. Перо Наков бр. 1 (Управна зграда ЖАС 1ви кат)
  • Поштенски број:1000 Скопје
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02/3103230
  • Факс #:02/3103240
  • Година на регистрација:2001
  • Број на вработени:53
  • Локација на мапа:Прикажи  023103230

  корисничка поддршка