00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Мешалка за бетон Euromikser 150 pro


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Наменет за професионална употреба и подготовка на градежни мешавини. Има стабилна фиксна рамка и тркала со метален раб.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Еуромиксер
 • профил на компанијата

  Еуромиксер

  • Опис на компанијата:"ЕУРОМИКСЕР" од Тетово е компанија која уште од 1992 година професионално се занимава со продажба на сите видови бетонски мешалки и рачни колички. Компанијата е единствен овластен дистрибутер и сервисер за Македонија за мешалките за бетон од ALTRAD LIV од Словенија, на производите на BELLE GROUP од Англија и на FORT од Холандија. “ЕУРОМИКСЕР“ е лоцирана во Тетово, но нашите производи може да се најдат на повеќе од 400 продажни места во сите градови во Македонија, со единствена цел да бидеме што поблиску до нашите клиенти. Со гордост може да кажеме дека не постои градежна компанија во државава која не ги користи нашите производи, а исклучителниот квалитет и многу поволните цени овозможија производите на “ЕУРОМИКСЕР“ да се најдат и на многу продажни места во Албанија. Располагаме со миксери за подготовка на бетон од сите видови и големини, што може да ги задоволат потребите на купувачите на нашите производи, без разлика дали се работи за градежни фирми или физички лица. Нашето мото е дека успехот на компанија е успех и на нашите клиенти, сите производи обезбедуваме сервис и резервни делови. Нашата продажба се зголемуваат од ден на ден. Успешното чекорење на “ЕУРОМИКСЕР“ на градежниот пазар во Македонија и соседните земји планираме да продолжи со сопствено производство на бетонски мешалки и колички, за што нудиме партнерство на сите заинтересирани странски инвеститори и консултанти. “ЕУРОМИКСЕР“ - име на доверба и квалитет. Директор : Mуса Камбери . . .
  • Име на контакт лице:Musa Kamberi
  • Адреса:Lubotenska 97
  • Поштенски број:1200
  • Град:Тетово , Македонија
  • Мобилен #:070306800
  • Телефон #:044352860
  • Година на регистрација:1992
  • Број на вработени:3  044352860

  корисничка поддршка