00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Апарати за заварување


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Опрема за заварување
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Јело-метал
 • профил на компанијата

  Јело-метал

  • Опис на компанијата:ЈЕЛО-МЕТАЛ е друштво специјализирано за трговија со опрема за заварување, додатни материјали (жици и електроди), заштитна опрема, рачен, резен и мерен алат и останатио материјали за тековно одржување
  • Име на контакт лице:Кире Бузлиев
  • Адреса:Ул. 515 бр.1, Ќерамидница
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:00 389 71 341 324
  • Телефон #:00 389 (0)2 3173 567
  • Факс #:00 389 (0)2 3175 925
  • Година на регистрација:1993
  • Број на вработени:7
  • Локација на мапа:Прикажи  023173567

  корисничка поддршка