00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Прочистувач за воздух IonFlow Evolution


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Во споредба со Signature and 500, ние ја намаливме висината на IonFlow Evolution од 10 см (околу 3 инчи), така што лесно може да се стави на маса или на подот. Има убава конусна лиена пластика.

  Независното тестирање на нашата патентирана IonFlow технологија покажува дека нашите прочистувачи на воздух, ослободени од озон, ги неутрализираат 97% од вирусите и ги отстрануваат 99,94% од мувла, алергени и ултра-фини честички до 0,007 микрони - најопасните честички од сите.Тие се премногу мали за ефиксано справување со нив со типичните ХЕПА филтри за воздух .
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Комфор клима
 • профил на компанијата

  Комфор клима

  • Опис на компанијата:КОМФОР КЛИМА е динамична и флексибилна компанија со повеќе од 20 години искуство во областа на ладење, греење и климатизација. Во Македонија и во регионот се вбрјуваме во водечките компании во секторот на проектирање и изведба на системи, како и во пост продажба (сервис и одржување на веќе инсталираните системи). Во текот на изминатите години, со напорна и специфична работа, се стекнавме со огромно искуство во изнаоѓање иновативни решенија на различните потреби на инвеститорите. Ова ни овозможува да ги исполниме сите барања на нашите клиенти. КОМФОР КЛИМА секогаш е на страната на добриот квалитет и одличните решенија, со што нашиот клиент секогаш го добива тоа што го посакува. Изминатите години докажавме дека само квалитетот и посветеноста кон работата можат да вродат со плод. КОМФОР КЛИМА e носител на сертификатот за квалитет ISO 9001, како и лиценци и сертификати за изведба и проектирање на градби од Втора категорија. Во КОМФОР КЛИМА работи високо квалификуван инжинерски кадар, како и сертифицирани мајстори заварувачи, кои се максимално посветени на сите барања на инвеститорот и испорачуваат врвна услуга. КОМФОР КЛИМА е дистрибутер и претставник на неколку светски реномирани фирми од областа на климатизацијата, меѓу кои се NIBE, SYSTEMAIR, UPONOR, CARRIER, GALLETI, CAREL и други.
  • Име на контакт лице:Gligor
  • Адреса:ул.Борка Талески 12А/2-2 Скопје
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071/248280
  • Телефон #:023121839
  • Факс #:0202 3121839
  • Локација на мапа:Прикажи  023121839

  корисничка поддршка