00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Комфор клима

  • Опис на компанијата:КОМФОР КЛИМА е динамична и флексибилна компанија со повеќе од 20 години искуство во областа на ладење, греење и климатизација. Во Македонија и во регионот се вбрјуваме во водечките компании во секторот на проектирање и изведба на системи, како и во пост продажба (сервис и одржување на веќе инсталираните системи). Во текот на изминатите години, со напорна и специфична работа, се стекнавме со огромно искуство во изнаоѓање иновативни решенија на различните потреби на инвеститорите. Ова ни овозможува да ги исполниме сите барања на нашите клиенти. КОМФОР КЛИМА секогаш е на страната на добриот квалитет и одличните решенија, со што нашиот клиент секогаш го добива тоа што го посакува. Изминатите години докажавме дека само квалитетот и посветеноста кон работата можат да вродат со плод. КОМФОР КЛИМА e носител на сертификатот за квалитет ISO 9001, како и лиценци и сертификати за изведба и проектирање на градби од Втора категорија. Во КОМФОР КЛИМА работи високо квалификуван инжинерски кадар, како и сертифицирани мајстори заварувачи, кои се максимално посветени на сите барања на инвеститорот и испорачуваат врвна услуга. КОМФОР КЛИМА е дистрибутер и претставник на неколку светски реномирани фирми од областа на климатизацијата, меѓу кои се NIBE, SYSTEMAIR, UPONOR, CARRIER, GALLETI, CAREL и други.
  • Име на контакт лице:Gligor
  • Адреса:ул.Борка Талески 12А/2-2 Скопје
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071/248280
  • Телефон #:023121839
  • Факс #:0202 3121839
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот68.75%
Број на производи8
Член од02 Дек, 2016
Последна промена09:25:34 , 25 Сеп, 2018
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка