00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Топлотна пумпа воздух/вода NIBE F2120 (Моноблок)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Супериорен во ефикасноста!

  Топлинска пумпа за воздух / вода со SCOP вредност подобра од 5.0!

  Исклучително едноставен за инсталирање со автоматизиран контролен систем.

  3-фазна врска достапни за сите големини, ја исклучува потребата за надградба на осигурувачите и целосниот електронски систем.

  Високо функционален регулатор кој ја одржува бучавата на минимално ниво, дури и во ситуација на целосно оптоварување.

  Вклучува компресор контролиран со инвертер - EVI технологија, кој се адаптира на моменталната топлотна побарувачка.

  Овозможува и ладење достигнувајќи температура до + 7 °C.

  Димензии на продуктот:

  Висина: 1070-1165 mm
  Ширина: 1130-1280 mm
  Длабочина: 610-612 mm
  Нето тежина: 150-183 kg
 • Продавач:Комфор клима
 • профил на компанијата

  Комфор клима

  • Опис на компанијата:КОМФОР КЛИМА е динамична и флексибилна компанија со повеќе од 20 години искуство во областа на ладење, греење и климатизација. Во Македонија и во регионот се вбрјуваме во водечките компании во секторот на проектирање и изведба на системи, како и во пост продажба (сервис и одржување на веќе инсталираните системи). Во текот на изминатите години, со напорна и специфична работа, се стекнавме со огромно искуство во изнаоѓање иновативни решенија на различните потреби на инвеститорите. Ова ни овозможува да ги исполниме сите барања на нашите клиенти. КОМФОР КЛИМА секогаш е на страната на добриот квалитет и одличните решенија, со што нашиот клиент секогаш го добива тоа што го посакува. Изминатите години докажавме дека само квалитетот и посветеноста кон работата можат да вродат со плод. КОМФОР КЛИМА e носител на сертификатот за квалитет ISO 9001, како и лиценци и сертификати за изведба и проектирање на градби од Втора категорија. Во КОМФОР КЛИМА работи високо квалификуван инжинерски кадар, како и сертифицирани мајстори заварувачи, кои се максимално посветени на сите барања на инвеститорот и испорачуваат врвна услуга. КОМФОР КЛИМА е дистрибутер и претставник на неколку светски реномирани фирми од областа на климатизацијата, меѓу кои се NIBE, SYSTEMAIR, UPONOR, CARRIER, GALLETI, CAREL и други.
  • Име на контакт лице:Gligor
  • Адреса:ул.Борка Талески 12А/2-2 Скопје
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071/248280
  • Телефон #:023121839
  • Факс #:0202 3121839
  • Локација на мапа:Прикажи  023121839

  корисничка поддршка