00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Колумбус СВ 53 С-индустриска правосмукалка


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Индустриска правосмукалка за смукање на прашина и вода.
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Васлин
 • Земја на потекло:Германија
 • Гаранција:1 година
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  Васлин

  • Опис на компанијата:Фирмата, „ ВАСЛИН “ е формирана во почетокот на 2000-та година како трговско и услужно претпријатие, со основна дејност дистрибуција на машини, опрема, хемикалии за одржување на хигиената, како и сервисно чистење и одржување на хигиена. Денес е ДТПУ „ ВАСЛИН “ дооел, Босилово – со основна дејност продажба на професионални машини, опрема, алат и хемикалии-детергенти за чистење и одржување на хигиена, во сите дејности и на сите можни површини како на пример во: индустрија, хотели, училишта, детски градинки, болници, канцеларии,трговски центри, плоштади, улици, дворови како и сервисно чистење и одржување на хигиена. ДТПУ „ ВАСЛИН “ дооел, Босилово е овластен диструбутер за продажба на територијата на Република Македонија за следните брендови: „ KRANZLE “ – Герамнија, машини за перење со вода под висок притисок. „ COLUMBUS “ – Герамнија, машини за чистење на сите видови подови. „ AVANT “ – Финска, мултифункционални машини за повеќе дејности „ DELFIN “ – Италија, професионални индустриски правосмукалки со специјална намена „ ISAL“ – Италија, профрсионални индустриски машини за метење Доколку сте заинтересирани за соработка, доаѓаме на лице место, го разгледуваме објектот, разговараме за проблемите што ги имате и кое се поврзани со хигиената и заеднички со Вас го утврдуваме најсоодветното решение. "STEAM" - Италија, професионални индустриски машини за чистење со помош на пареа "EUREKA" - Италија, професионални машини за чистење на подови
  • Име на контакт лице:Лидија Дедејска
  • Адреса:с. Босилово - 145
  • Поштенски број:2431
  • Град:Струмица , Македонија
  • Мобилен #:075/48-959
  • Телефон #:034/371-720
  • Факс #:034/371-720
  • Година на регистрација:2000
  • Број на вработени:4
  • Локација на мапа:Прикажи  034371720

  корисничка поддршка