00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Васлин

 • Опис на компанијата:Фирмата, „ ВАСЛИН “ е формирана во почетокот на 2000-та година како трговско и услужно претпријатие, со основна дејност дистрибуција на машини, опрема, хемикалии за одржување на хигиената, како и сервисно чистење и одржување на хигиена. Денес е ДТПУ „ ВАСЛИН “ дооел, Босилово – со основна дејност продажба на професионални машини, опрема, алат и хемикалии-детергенти за чистење и одржување на хигиена, во сите дејности и на сите можни површини како на пример во: индустрија, хотели, училишта, детски градинки, болници, канцеларии,трговски центри, плоштади, улици, дворови како и сервисно чистење и одржување на хигиена. ДТПУ „ ВАСЛИН “ дооел, Босилово е овластен диструбутер за продажба на територијата на Република Македонија за следните брендови: „ KRANZLE “ – Герамнија, машини за перење со вода под висок притисок. „ COLUMBUS “ – Герамнија, машини за чистење на сите видови подови. „ AVANT “ – Финска, мултифункционални машини за повеќе дејности „ DELFIN “ – Италија, професионални индустриски правосмукалки со специјална намена „ ISAL“ – Италија, профрсионални индустриски машини за метење Доколку сте заинтересирани за соработка, доаѓаме на лице место, го разгледуваме објектот, разговараме за проблемите што ги имате и кое се поврзани со хигиената и заеднички со Вас го утврдуваме најсоодветното решение. "STEAM" - Италија, професионални индустриски машини за чистење со помош на пареа "EUREKA" - Италија, професионални машини за чистење на подови
 • Име на контакт лице:Лидија Дедејска
 • Адреса:с. Босилово - 145
 • Поштенски број:2431
 • Град:Струмица , Македонија
 • Мобилен #:075/48-959
 • Телефон #:034/371-720
 • Факс #:034/371-720
 • Година на регистрација:2000
 • Број на вработени:4
 • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот78.12%
Број на производи18
Член од22 Мар, 2012
Последна промена13:37:55 , 18 Апр, 2022
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка