00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Завојни маслени компресори- CompAir


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Завојни маслени компресори изработени по најнова технологија со цел да им обезбедат на крајните потрошувачи континуирана, економична и доверлива испорака на високо квалитетен компримиран воздух.
  Сите компресори се опремени со интелегентни контролери за прецизна работа на компресорот со што се намалени трошоците за работа и одржување.
  Работните параметри континуирано може да се одчитуваат на дисплејот од контролерот или да се пратат далечински преку фабрички инсталиран уред ICONN, кој при секоја промена или грешка, му дојавува на овластениот сервис.
  Рангот на компресори се состои од:
  » Ел.мотор од 2 до 250kW
  » Капацитет од 0,24 до 47,10 м3/мин
  » Притисок од 7 до 13 бари
  » Ранг со регулација на брзина
  » Ранг со вградена опрема за третман на воздух
  (сушач и филтри)
  » Опција со вграден топлоизменувач вода/масло
  Гаранција на компресорите е 10 години или 44000 работни часа – ASSURE
 • Категорија:Компресори
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Експертс
 • профил на компанијата

  Експертс

  • Опис на компанијата:Експертс е специјализирано претпријатие во приватна сопственост, кое се бави со компримираниот воздух како заокружен технолошки процес, кој вклучува негово производство, третман, дистрибуција и користење. За сите овие сегменти, Експертс обезбедува технолошки решенија, опрема, монтажа и пост продажен сервис, а како производи нуди: Индустриски компресори и опрема за третман на компримираниот воздух Индустриски пневматски компоненти, приклучоци и црева Индустриски пневматски, соленоидни и рачно погонувани вентили
  • Име на контакт лице:Emilija Mateska
  • Адреса:М.Т.Гологанов 149 (Иво Лола Рибар)
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023081970
  • Факс #:023084871
  • Локација на мапа:Прикажи  023081970

  корисничка поддршка