00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Осигурувачи

Осигурувачи

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Изработени се од квалитетен материјал (C 60, C 75,...), отпорни се на стареење и имаат долг век на траење. - зегер осигурувачи (внатрешни, надворешни) - осовински осигурувачи Карактеристики: - Изработени се од материјалите кои на производот му дават потребна цврстина и воедно овозможуват еластичност и по подолги периоди на употреба. - Cтандардни материјали (C60 до Ø30 и C75 над Ø30 ) - Tермички заштитени (фосфатирани) - Долг век на траење Соодветност: - Се користат како ефикасни заштитувачи кои спречуват неконтролирано движење на машинските делови во аксијален правец. - Неодминлив машински дел неопходно потребен за машините и уредите да фуинкционират безбедно и непречено. Варијанти: - Надворешни осигурувачи DIN 471 - Надворешен сигурносен прстен DIN 471 – засилено дејство - Внатрешни осигурувачи DIN 472 - Внатрешен сигурносен прстен DIN 472 – засилено дејство - DIN 6799 - DIN 988
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Попси-компани
 • профил на компанијата

  Попси-компани

  • Опис на компанијата:ПОПСИ-КОМПАНИ - Скопје е формирана во 1997 год. и од самиот почеток активно се занимава со трговија со разни видови лежишта и семеринзи. На почетокот работи со најразлични марки од познати производители, а од средината на 2004 год. станува ексклузивен дистрибутер во Македонија на познатата трговска марка CODEX на истоимената компанија од Словенија. Оттогаш фирмата забележува голем подем во продажбата и го проширува својот асортиман на производи. Ова се должи пред се на константниот квалитет и исклучиво ниските цени на производите на CODEX, како и на промената на стратешките цели на компанијата.Од 2016 год. ПОПСИ-КОМПАНИ станува овластен дистрибутер на премиум брендовите NKE Austria за лежишта за машинската индустрија и FERSA Spain за камионски лежишта за целокупниот теретен програм, кои заедно ја сочинуваат FERSA GROUP.
  • Име на контакт лице:Александар
  • Адреса:бул. Кузман Ј. Питу бр.30
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071 279 219
  • Телефон #:02 2460 480 ; 02 2460 316
  • Факс #:02 2458 236
  • Локација на мапа:Прикажи  022460480022460316

  корисничка поддршка