00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ОСБ плочи 22мм

ОСБ плочи 22мм

Цената е со вклучен ДДВ
2.581 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:За да се произведе ОСБ табла, се сечат долги и лиснати дрвни деланки. Се нанесуваат три или четири слоја од овие деланки со правец на должина на таблата и меѓусебно се сврзуваат со ЕКО смола.

  Флексибилни и цврсти, осб таблите имаат широко поле на примена.
  ВО ДРВНАТА СТАНБЕНА ИЗГРАДБА КАКО:

  ■ Носачи на товар,

  ■ Ѕидни, подни и тавански облоги на дрвена конструкција.

  ЕНТЕРИЕРЕН ДИЗАЈН И ДЕКОРАТИВНА ПРИМЕНА:

  ■ За подно реновирање,

  ■ Заштитни ѕидни облоги во спортски објекти,

  ■ Изработка на штандови на саемите и продавниците.

  ИНДУСТРИСКА ПРИМЕНА КАКО:

  ■ Изработка на разни сталажи и кутии,

  ■ Како под во магацински објекти,

  ■ Издржлив и долготраен материјал за пакување.
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Солопром
 • профил на компанијата

  Солопром

  • Опис на компанијата:Солопром е компанија која работи на големо продажба и мало продажба на ексклузивни материјали за кујни и ентериери. Солопром е пионир во снабдување на градот Скопје со репроматеријали за столарски работи. Основана е и отпочнува со работа на 15.10.1991.
  • Име на контакт лице:Дејан
  • Адреса:Душко Поповиќ бр. 1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:+ 389 (0)2 2628870
  • Факс #:+ 389 (02)2 600017
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:2.084 ден.

  ОСБ плочи 18мм

  Цена со ДДВ:1.072 ден.

  ОСБ плочи 9мм

  Цена со ДДВ:1.291 ден.

  ОСБ плочи 11мм
  022628870

  корисничка поддршка