00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Мак-нова

Мак-нова

Мак-нова е семејна фирма за бебешка опрема со седиште во Виница. Основач и управител е г-дин Душан Митев. Производи: • Прибор за храна и пијалоци • Цуцли и додатоци • Играчки • Нега и хигиена • CUIPO • Dentistar Компанијата е основана 1998 година. Од почетокот на своето постоење Мак Нова се ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Цена со ДДВ:78 ден.

ЦУЦЛИ ЗА СТАНДАРДНО ШИШЕ,ПАК. 2/1

Цена со ДДВ:116 ден.

ЦУЦЛА ЗА ШИШЕ СО ШИРОКО ГРЛО 2/1

Цена со ДДВ:116 ден.

ЦУЦЛИ ЗА ШИШЕ СО ШИРОКО ГРЛО, ПАК. ...

Цена со ДДВ:140 ден.

СИЛИКОНСКИ БРАДАВИЦИ, ПАК. 2/1

Цена со ДДВ:190 ден.

ХИГИЕНСКИ ВЛОШКИ ЗА ГРАДИ, ПАК. 30/ ...

Цена со ДДВ:148 ден.

ТЕРМОМЕТАР ЗА БАЊА, ПАК. 1/1

Цена со ДДВ:125 ден.

АСПИРАТОР ЗА НОС, ПАК. 1/1

Цена со ДДВ:187 ден.

МАНИКИР СЕТ ЗА БЕБЕ, ПАК. 1/1

Цена со ДДВ:287 ден.

МЕКА ИГРАЧКА СО СВИРКА, ПАК 1/1

Цена со ДДВ:340 ден.

ИГРАЧКА ЗА БАЊА, ПАК. 6/1

Цена со ДДВ:200 ден.

ГЛОДАЛКА, РАЗЛАДУВАЧКА, ПАК. 1/1

Цена со ДДВ:126 ден.

МЕКА ГЛОДАЛКА ЗА ЗАБИ, ПАК. 2/1


следна
Страна 1 од 3, вкупно 43 производи


070/287-777

корисничка поддршка