00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ТРЕЗОР-Софтвер за БУЏЕТСКИ корисници


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Апликацијата ТРЕЗОРСКО работење е наменета за буџетските корисници за да им овозможи генерирање на датотека со сите барања за плаќање во формат дефиниран од Трезорот. Оваа датотека се носи во ТРИС (Трезорски Информационен Систем) заедно со списокот заради автоматска обработка на сите барања.Апликацијата Трезорско работење се состои од 3 компоненти: • Модул за внесување на барања за плаќање (образец 60) • Генерирање на Барање за плаќање – список на сите плаќање кои се и во датотеката • Генерирање и снимање на датотека на дискета со сите барања за плаќање
 • Категорија:Софтвер
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Еду Софт
 • Гаранција:1 година
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  Еду Софт

  • Опис на компанијата:Едусофт е компанија за информатички инженеринг формирана во 1990. година, со седиште во Скопје, Р. Македонија. Едусофт е ориентиран кон обезбедување на апликативни софтверски решенија и услуги за големи и средни компании како и владини институции, јавни и државни установи. • Дизајн, развој и имплементација на апликативни софтверски решенија • WEB дизајн • Консалтинг од областа на ИТ • Обука • Техничка поддршка на крајните корисници
  • Име на контакт лице:Бехар Хаџихамза
  • Адреса:Стив Наумов 1-1/1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023127323
  • Факс #:023130399
  • Година на регистрација:1990
  • Број на вработени:25
  • Процент на извоз:30
  • Локација на мапа:Прикажи  023127323

  корисничка поддршка