00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ПРЕДПОН - градежни пресметки и понуди


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Систем за ГРАДЕЖНИ фирми вклучува значајни фази во изработка на понудите во градежништвото: • Дефинирање на ресурси и анализи со нормативи • Внос на спецификација на сите работи кои треба да се извршат • Придружување на секоја ставка од спецификацијата ресурси со кои ке се заврши дефинираната задача од ставката • Изработка на понуда, користејки ги деталните спецификации
  • Пресметка на чинење на објектот – пари / време
  • Анализа на дирекни трошоци
  • Анализа на поединечни цени на секоја позиција
  • Анализа на работни саати за секоја позиција
  • Пресметка за инвеститор
  • Пресметка со разбиени единечни цени
  • Рекапитулар на потребните ресурси
  • Ценовник на потребните ресурси
 • Категорија:Софтвер
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Еду Софт
 • Земја на потекло:Македонија
 • Гаранција:1 година
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  Еду Софт

  • Опис на компанијата:Едусофт е компанија за информатички инженеринг формирана во 1990. година, со седиште во Скопје, Р. Македонија. Едусофт е ориентиран кон обезбедување на апликативни софтверски решенија и услуги за големи и средни компании како и владини институции, јавни и државни установи. • Дизајн, развој и имплементација на апликативни софтверски решенија • WEB дизајн • Консалтинг од областа на ИТ • Обука • Техничка поддршка на крајните корисници
  • Име на контакт лице:Бехар Хаџихамза
  • Адреса:Стив Наумов 1-1/1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023127323
  • Факс #:023130399
  • Година на регистрација:1990
  • Број на вработени:25
  • Процент на извоз:30
  • Локација на мапа:Прикажи  023127323

  корисничка поддршка