00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

E-Insure

E-Insure

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Систем за ОСИГУРИТЕЛНИ компании содржи: • Стандардни КНИГОВОДСТВЕНИ модули (Финансиско работење со планирање на буџет, Основни средства, Персонална евиденција, Пресметка на плати) • Специфични модули за ОСИГУРИТЕЛНИ компании (Евиденција и администрирање на Полиси за осигурување, Администрирање на штети) Евиденција и администрирање осигурителни ПОЛИСИ (Автоодговорност, Гранично осигурување, Каско осигурување, Зелен картон, Осигурување при работа, Задолжително патничко осигурување, Лично осигурување, Каско осигурување на авиони, Каско осигурување на бродови, Здравствено осигурување, Осигурување на одговорност за реализација на проекти) • Модули за ОБРАБОТКА (Прием на полисите од печатницаа со генерирање на сериските броеви на полиси, Генератор за поништување на евентуално погрешно внесени броеви на полиси, Печатење на приемен документ за примените полиси, Издавање на полиси на агентите за осигурување, Печатење на излезен документ за издадените полиси на агентите, Генератор за евидентирање на вратени нереализирани полиси од агентите, Модул за автоматско книжење во финансово книговодство на финансови ефекти од задолжување со полиси, Евиденција на реализирани полиси, Модул за автоматско превзимање на податоците за реализираните полиси кои се во електронски формат (дискета , e-mail, …), Модул за автоматско книжење во финансово книговодство на реализираните полиси, Генератор на извештаи и упити) • Модул за ШТЕТИ (Евидентирање на пријавени штети, Креирање на Книга на штети, Дефинирање на висина на штета од страна на проценителот, Креирање на налог за исплата на штета, Следење на исплатата по одредена одобрена штета, Автоматско книжење во книговодство, Генериратор на извештаи)
 • Категорија:Софтвер
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Еду Софт
 • Земја на потекло:Македонија
 • Гаранција:1 година
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  Еду Софт

  • Опис на компанијата:Едусофт е компанија за информатички инженеринг формирана во 1990. година, со седиште во Скопје, Р. Македонија. Едусофт е ориентиран кон обезбедување на апликативни софтверски решенија и услуги за големи и средни компании како и владини институции, јавни и државни установи. • Дизајн, развој и имплементација на апликативни софтверски решенија • WEB дизајн • Консалтинг од областа на ИТ • Обука • Техничка поддршка на крајните корисници
  • Име на контакт лице:Бехар Хаџихамза
  • Адреса:Стив Наумов 1-1/1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023127323
  • Факс #:023130399
  • Година на регистрација:1990
  • Број на вработени:25
  • Процент на извоз:30
  • Локација на мапа:Прикажи  023127323

  корисничка поддршка