00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Табла бела магнетна со алуминиумски рамки


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Табла бела магнетна со алуминиумски рамки 90 x 150 cm
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Тим Сорс
 • профил на компанијата

  Тим Сорс

  • Опис на компанијата:ДПТУ ТИМ СОРС ДОО – Скопје е компанија која успешно работи од 2007 година, кога е и формирана. Основна дејност на Друштвото е снабдување на своите клиенти со разни видови на амбалажа, канцелариски и школски материјали, разни видови на хартија, репроматеријал за печатници, како и готови печатени обрасци. ТИМ СОРС ДОО работи со компании од земјата и странство и е генерален застапник на неколку фирми, производители на ламинатни и алуминиумски туби. Истите се користат во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија. Фирмата располага со сопствен деловен простор од 200м2 во центарот на Скопје, магацински простор 500м2, како и сопствен возен парк. ТИМ СОРС ДОО вработува искусни кадри кои долги години се во браншата, но е отворен и за нови, образовани и амбициозни млади луѓе, кои заедно со нашата фирма би се вивнале во височините на бизнисот.
  • Име на контакт лице:Милан Милошевски
  • Адреса:Петар Поп Арсов 32-а
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070 274866
  • Телефон #:02 3216331
  • Локација на мапа:Прикажи  023216331

  корисничка поддршка