00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Букмарк Раскажи ми приказна


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Вашиот импакт со купување на ЛИЦЕВЛИЦЕ СЕНС производите:
  - станувате активен чинител во развојот на социјалната економија во земјава
  - ги поддржувате инклузивните програми наменети за продавачите на „Лице в лице“ и за други ранливи сограѓани
  - практикувате одржливи решенија: домашни производи од 100% рециклирана хартија
  - се вклучувате во движење за одговорна иднина

  Сет: Букмарк
  Дизајн: Зоран Инадески
 • Категорија:Моливи , Тефтери
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Лице в лице
 • профил на компанијата

  Лице в лице

  • Опис на компанијата:Лице в лице Македонија настана кога група граѓани што дејствуваа заеднички преку иницијативите на „Паблик“ реши да се впушти во нов предизвик. Трагавме по нови начини за доближување на културата и на уметноста до пошироката популација. Уличен магазин ни изгледаше како добра можност. Од една страна ќе се подигнуваат критериумите на публиката, а од друга се шири благородна мисија – економско и социјално засилување на маргинализираните групи.Така, станавме дел од Регионалната платформа за активизам. Коалицијата што е одговорна за спроведувањето на оваа платформа во регионов беше составена од: Јустат центар, Хартефакт фонд, Докукино, Лицеулице и Смарт колектив (Белград, Србија), „Паблик“ (до крајот на 2014 позната како Центар за медиумски активности Скопје, Македонија), Иницијатива за човекови права (Сараево, Босна и Херцеговина), Културисти (Приштина, Косово). Од 2013 година, „Лице в лице“ е самостоен независен медиум, кој го издава „Паблик“ и кој е дел од пошироката Платформа за активизам која ја спроведува организацијата во Македонија. „Лице в лице“ излегува еднаш на два месеци, на 64 страници во боја. Списанието е член и на Меѓународната мрежа на уличен печат (ИНСП) со седиште во Глазгов.
  • Име на контакт лице:Лице в лице
  • Адреса:Бојмија 1-2/21
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 2466444
  Цена со ДДВ:30 ден.

  Букмарк Night shift

  Цена со ДДВ:40 ден.

  Молив

  4%заштеда
  Цена со ДДВ:950 ден. 910 ден.

  Едиција: родителство

  Цена со ДДВ:320 ден.

  Мал нотес „Star girl“ (Формат А6)
  022466444

  корисничка поддршка