00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Издавачка дејност


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Со текот на времето, покрај своите главни дејности, Конгресен сервисен центар развиваше нов сектор што се занимава со издавачката дејност. Одговарајќи на потребите на пазарот за професионален превод на книжевни дела и на академската литература, Конгресен сервисен центар ги доби поголемите национални тендери во оваа област. Покрај тоа, ние обезбедуваме услуги што се поврзани со издавачката дејност за други друштва, на пример:уредување на авторските права, воспоставување контакти со најголемите издавачки куќи и книжевни агенции насекаде во светот, превод и лектура на белетристика и научно-стручна литература преку ангажирање на еминентните преведувачи и лектори во земјата и печатење на крајниот производ.
 • Категорија:Книги
 • профил на компанијата

  Конгресен сервисен центар

  • Опис на компанијата:КОНГРЕС СЕРВИСЕН ЦЕНТАР предвидува комплетна техничка помош во организирање на семинари, работилници, тркалезна маса, на јавни дебати, конференции и конгреси. КОНГРЕС СЕРВИСЕН ЦЕНТАР дава писмени преводи на следниве јазици (наведени во азбучен редослед): Албански, Арапски, Бугарски, Каталонски, Кинески, Хрватски, Чешки, Дански, Холандски, Англиски, Француски, Германски, Грчки, Хебрејски, Унгарски, Италијански, Јапонски, Македонски, Молдавски, Норвешки, Полски, Португалски, Романски, Руски, Српски, Словачки, Словенечки, Шпански, Шведски, Турски, Украински.
  • Име на контакт лице:Јове Тодоровски
  • Адреса:Дебарца 10
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023230967
  • Факс #:023230967
  • Локација на мапа:Прикажи  023230967

  корисничка поддршка