00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Академик Доoел Скопје


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Повеќе детали за обуките: https://akademik.mk/category/akademik-obuki/
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Академик Дооел Скопје

  • Опис на компанијата:- Најбрз и најлесен пристап до целокупното важечко законодавство на Македонија преку сеопфатната и дневно ажурирана збирка на прописи, akademika.com.mk - Пристап до стручна, квалитетна и богата правна литература - Релевантни и практични обуки на правни теми поврзани со секојдневното работење - Годишна конференција „Управување со правни ризици“
  • Име на контакт лице:akademik@akademik.com.mk
  • Адреса:Рајко Жинзифов
  • Поштенски број:50
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:02 3246813
  • Телефон #:02 3237465
  • Локација на мапа:Прикажи  023237465

  корисничка поддршка