00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Хартија - Logic 300 80 гр. А4


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Белина 146. Класа Ц . Шифра: 005400
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Офис Плус
 • профил на компанијата

  Офис Плус

  • Опис на компанијата:Офис Плус е водечка компанија во Македонија во делот на производи и решенија за канцелариско работење. Со своите 16 продавници, во Скопје, Куманово, Тетово, Струга, Битола, Велес, Прилеп, Гостивар Офис Плус настапува и на малопродажниот пазар на канцелариски производи. Офис Плус е застапник на голем број светски брендови за канцелариски прибор, машини и мебел, средства за презентација, тонери, мастила, рибони, медиуми и компјутерска периферија, промотивен материјал, деловни подароци, чанти и патни торби, како и школска програма.
  • Име на контакт лице:Комерцијалист
  • Адреса:Индустриска 4, п.фах 674
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 15501
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:425 ден.

  Хартија - Logic 300 80гр. А3

  Цена со ДДВ:210 ден.

  Хартија - Logic 500 80гр. А4

  Цена со ДДВ:245 ден.

  Хартија - Logic 500 90гр. А4

  Цена со ДДВ:210 ден.

  Хартија - Data Copy 80гр. А4

  Цена со ДДВ:430 ден.

  Хартија - Logic 500 80гр. А3

  Цена со ДДВ:205 ден.

  Хартија - Discovery 75 гр. А4
  0215501

  корисничка поддршка