00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Ултразвучен мерач на проток во цевка – UMI


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Измерете проток од (-32 до +32 m/s)

  Повеќе видови на сензори за мерење на цевки со различен пречник :
  Сензор S1 : Од Ø 20 до Ø 100mm
  Сензор М1 : Од Ø 50 до Ø 700mm
  Сензор L1 : Од Ø 300 до Ø 6000mm

  Мерење на проток во цевки од секаков тип на материјали :
  Челик, Xромиран челик, Железо, Бакар, PVC, Алуминиум, Фиберглас, итн

  Мерење на проток на секакви флуиди :
  Вода, Солена вода, Керозин, Бензин, Мазут, Сурова Нафта, Пропан, Бутан, Дизел, Алкохол, Вода (125˚C)

  Идеален за проверка, верификација и одржување на системи за ладење/греење, гасоводи, индустриски системи, пиварници, производствени системи, петрохемиски индустрии
  Oдржување индустриски системи кои бараат проверка на протоци на различни точки во инсталации без прекин на процес и губење на притисок во систем
  Едноставна инсталација
  Даталогер функција за снимање на измерените податоци
  Цена на основен пакет кој вклучува :

  Ултразвучен мерач на проток
  Сензор тип S1 : Од Ø 20 до Ø 100mm
  Контакт гел
  Робустно куферче
 • профил на компанијата

  БО-ДИ-ТРЕЈД Термометри Македонија

  • Опис на компанијата:Термометри Македонија е компанија која е овластен увозник на повеќе европски и светски познати производители на професионални преносни мерни инструменти и фиксни контролни системи. Мерење и даталогирање на температура, влажност, проток и притисок на течности и воздух, ротација, вакуум, квалитет на воздух, индустриски вентили за специфични намени, pH, кондуктивност, нивометри, протокомери, како и детекција на запаливи и токсични гасови се само дел од производите кои Термометри Македонија може да Ви ги понуди. Производите кои ги нудиме се со екстремно висок квалитет и слободно можеме да кажеме дека се најдобри кои можете да ги најдете на нашиот пазар. Во Македонија сме директни застапници за следниве компании : •Dostmann Electronic, Burkert, Kobold, PCE-Instruments (Германија) •Crowcon (Велика Британија) •Tecnosoft, Controll Process (Италија) •Habonim (Израел) Нашите производи наоѓаат примена во : •Лаборатории, болници, фармации •Хемиски фабрики и прочистителни станици •Производство, складирање и транспорт на храна и лекови •Одгледување, складирање и транспорт на канабис и други култури кои растат во стакленици на контролирани услови •Оранжерии, винарии, кланици, рибници •Супермаркети, млекари, одгледување на печурки
  • Име на контакт лице:БО-ДИ-ТРЕЈД Термометри Македонија
  • Адреса:Лесновска 21
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:070843999
  • Година на регистрација:2000  070843999

  корисничка поддршка