00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Професионален Локален Дигитален термо-хигрометар со аларм функција TA 100 – Klima Guard (5000-0100)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Техничка спецификација :
  Опсег на температура од (-40°C) до (+70°C)
  Резолуција 0,1 °C
  Точност ±0,5°C

  Опсег на влажност од 0 до 99%
  Резолуција 0,1 %
  Точност ±3% (во опсег од 35% до 75%)

  Карактеристики :
  Брз (осетлив) сензор за влага
  Точка на роса
  Минимум и максимум опција
  Аларм функција (за минимална или максимална температура)
  Намена :
  Лаборатории
  Индустриски средини
  Стакленици
  Производство на храна
  Болници
  Фармации
  Сервер соби
 • профил на компанијата

  БО-ДИ-ТРЕЈД Термометри Македонија

  • Опис на компанијата:Термометри Македонија е компанија која е овластен увозник на повеќе европски и светски познати производители на професионални преносни мерни инструменти и фиксни контролни системи. Мерење и даталогирање на температура, влажност, проток и притисок на течности и воздух, ротација, вакуум, квалитет на воздух, индустриски вентили за специфични намени, pH, кондуктивност, нивометри, протокомери, како и детекција на запаливи и токсични гасови се само дел од производите кои Термометри Македонија може да Ви ги понуди. Производите кои ги нудиме се со екстремно висок квалитет и слободно можеме да кажеме дека се најдобри кои можете да ги најдете на нашиот пазар. Во Македонија сме директни застапници за следниве компании : •Dostmann Electronic, Burkert, Kobold, PCE-Instruments (Германија) •Crowcon (Велика Британија) •Tecnosoft, Controll Process (Италија) •Habonim (Израел) Нашите производи наоѓаат примена во : •Лаборатории, болници, фармации •Хемиски фабрики и прочистителни станици •Производство, складирање и транспорт на храна и лекови •Одгледување, складирање и транспорт на канабис и други култури кои растат во стакленици на контролирани услови •Оранжерии, винарии, кланици, рибници •Супермаркети, млекари, одгледување на печурки
  • Име на контакт лице:БО-ДИ-ТРЕЈД Термометри Македонија
  • Адреса:Лесновска 21
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:070843999
  • Година на регистрација:2000  070843999

  корисничка поддршка