00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

FASERSPACHTEL DX-55 Лепак за мрежа


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Хидрауличен стврднувачки водоотпорен лепак од групата ПII според ДИН 18550.

  Наменет е за лепење на армирана мрежа, пополнување, реновирање и поправки на оштетени бетонски нерамни површини и разни пукнатини. Се употребува на внатрешни и надворешни површини. Не е дозволено мешање со други материјали. Боја: бела.
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:DAXOROL Putze + Farben
 • профил на компанијата

  DAXOROL Putze + Farben

  • Опис на компанијата:DAXOROL е оснивано на 1960 год и е синоним во областа на квалитетни производи во градежништво. Постојаното зголемување на производниот асортиман, квалитативни и прифатливи цени овозможуваат исполнување на потребите и проширување на дистрибутивната мрежа во и надвор од Р. Македонија. DAXOROL произведува и ги снабдува потрошувашите со материјали за разни намени делејќи ги во три главни групи: - малтери; - поликолори; - подлоги (основи); Боите го украсуваат изгледот на вашиот објект, ние ги украсуваме боите. DAXOROL овозможува избор на бои според каталог DAXOCOLOR, додека нијансирањето се врши со компјутерскиот систем DAXOMIX. DAXOMIX систем на бои – овозможува компјутерско нијансирање . спектар на бои нуди околу 1500 нијанси кој можат да се аплицираат во внатрешни и надворешни бои , или за пластични абрип Кratzputz или Reibeputz.
  • Име на контакт лице:TAIP
  • Адреса:Видое Смилевски Бато б.б.
  • Поштенски број:1200
  • Град:Тетово , Македонија
  • Телефон #:044/350030
  • Локација на мапа:Прикажи  044350030

  корисничка поддршка