00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

DAXOROL Putze + Farben

  • Опис на компанијата:DAXOROL е оснивано на 1960 год и е синоним во областа на квалитетни производи во градежништво. Постојаното зголемување на производниот асортиман, квалитативни и прифатливи цени овозможуваат исполнување на потребите и проширување на дистрибутивната мрежа во и надвор од Р. Македонија. DAXOROL произведува и ги снабдува потрошувашите со материјали за разни намени делејќи ги во три главни групи: - малтери; - поликолори; - подлоги (основи); Боите го украсуваат изгледот на вашиот објект, ние ги украсуваме боите. DAXOROL овозможува избор на бои според каталог DAXOCOLOR, додека нијансирањето се врши со компјутерскиот систем DAXOMIX. DAXOMIX систем на бои – овозможува компјутерско нијансирање . спектар на бои нуди околу 1500 нијанси кој можат да се аплицираат во внатрешни и надворешни бои , или за пластични абрип Кratzputz или Reibeputz.
  • Име на контакт лице:TAIP
  • Адреса:Видое Смилевски Бато б.б.
  • Поштенски број:1200
  • Град:Тетово , Македонија
  • Телефон #:044/350030
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот62.50%
Број на производи20
Член од05 Јун, 2012
Последна промена13:07:11 , 22 Фев, 2023
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка