00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Средство за подмачкување при сечење и режење CT-90


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Го олеснува дупчењето, сечењето и режењето на навои. Се употребува за сите челици, па и за инокси и ќерамики. Го продолжува векот на алатите. Достапно е и како соединение и течност во туба. Широк дијапазон на употреба со големи можности. Без додаток на силикони. Не е погоден за обоени метали. Без хлорирани растворувачи. Одлични карактеристики против залепување и одличен за отстранување на струшката.
 • Категорија:Други хемикалии
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Ариљеметал
 • профил на компанијата

  Ариљеметал

  • Опис на компанијата:Од самиот почеток на нашето основање како основни задачи си ги поставивме производството, трговијата и развојот на врзувачките елементи. Нашиот програм опфаќа производи изработени според најстрогите DIN и ISO стандарди, а исто така и специјални производи изработени според потребите на нашите купувачи како што се завртки, навртки, подлошки, нитни и др. Како резултат на постојаните напори за подобрување на услугата која им ја обезбедуваме на нашите купувачи, Ариљеметал во почетокот на 2010 година се пресели во новите простории каде на едно место се наоѓаат интегрирани сите три дела, Производството, Магацинот и канцелариите на Комерцијалната и Техничката служба. Новата локација се наоѓа во Индустриската Зона МЗТ - која претставува "Срцето на Македонската Машинска Индустрија." Објектот располага со простор од 2.400 метри квадратни што претставува еден сериозен ресурс за давање на квалитетни услуги на своите купувачи
  • Име на контакт лице:Продажба
  • Адреса:Перо Наков 110
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02/2469815
  • Факс #:02/2469823
  • Локација на мапа:Прикажи  022469815

  корисничка поддршка