00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Сигурносни врати Arrikton Porto Classic Line


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Сигурносни врати Arrikton Porto Classic Line

  Вратите со безброј дизајни го истакнуваат квалитетот на производот и неговата единственост. Одберете го дизајнот кој ќе го прави вашиот простор единствен и посебен.

  Технички карактеристики:
  Основата на сигурносните врати е метална конструкција која се состои од: галванизиран лим со дебелина од 1mm, поврзан со три вертикални зајакнувања кој допринесуваат за зголемување на цврстината на крилото.
  Вградено сигурносно резе кое овозможува безбедно подотварање на вратата, вграден ветробран, брава со кодиран клуч која придвижува 7 клипа од предната страна, додека од задната страна се вградени 5 фиксни клипа. Бравата е дополнително заштитена со лим 1,5 mm.

  Бравата е производ на италијански производител Multi Lock.

  Каса:
  Се состои од 2 челични лима 1,5mm електростатски фарбани за да може да ги издржи сите климатски промени без никакви оштетувања.

  Ветробран:
  Поставен е на долниот дел од вратата и се спушта кога вратата е затворена. Служи за попречување од воздух и прашина.

  Шарки:
  Поставени се две челични шарки со клипови кои се потпираат на два лагера со посебни штрафови. Штрафовите се подесуваат нагоре и надоле, за беспрекорна функција на вратата.

  Окце:
  Спректра на видливост од 200°.

  Систем на сигурносна брава :
  Посебен придонес за безбедноста на Arrikton сигурносните врати, претставува вградувањето на сигурносните брави Multi-Lock.
  Се користат 3 типа Multi Lock брави
  1. Единечна брава со кодиран клуч и можност за промена на код
  2. Единечна брава со мал клуч со заштитен дел од надворешна страна
  3. Дупла брава со кодиран клуч и мал клуч

  Клипови:
  Се користат два модели
  1. Со 13 клипови на заклучување од кој 8 се подвижни и 5 фиксни
  2. Со 15 клипови на заклучување од кој 10 се подвижни и 5 фиксни

  Димензии
  90x205 cm, 95x205cm, 100x205cm
  90x210 cm, 95x210cm, 100x210cm
  90x215 cm, 95x215cm, 100x215cm

  ...и во секоја друга димензија согласно со вашиот простор.
 • Категорија:Врати
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Ми-Ва
 • профил на компанијата

  Ми-Ва

  • Опис на компанијата:Добро изведените работи и врвниот европски квалитет стануваат одлична препорака за нови клиенти. До денес, значајно проширување на продажната мрежа преку отворање на повеќе продажни салони, ширење на дистрибутерската мрежа, промоции и нови модели во континуитет. Ние сме застапници за ARRIKTON I THIRAL од Грција.Целосните каталози можете да ги погледнете на www.arrikton.com и www.thiral.gr Испорака со наши возила и монтажа од страна на стручни екипи поради поефикасно опслужување на клиентите-далеку поквалитетно од ангажирање надворешни подизведувачи. Закажете деловна средба со нашите експерти. Дознајте ги предностите за деловна соработка со нашата компанија. Бидете и вие еден од многуте задоволни клиенти.
  • Име на контакт лице:Марјана
  • Адреса:Бул. Кочо Рацин бр. 42
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070/361241
  • Телефон #:02/2780366
  • Факс #:02/2780366
  • Локација на мапа:Прикажи  022780366

  корисничка поддршка