00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

СОЛАРЕН ПАКЕТ СО ВАКУМСКИ КОЛЕКТОРИ- СПВ (Соларен колектор)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:СОЛАРЕН ПАКЕТ СО ВАКУМСКИ КОЛЕКТОРИ- СПВ (Соларен колектор)
  -Вакумски цевки од 10 до 40; емајлиран бојлер од 100 л до 400 л; електричен грјач 9 kw; диференцијален термостат ДТ-3 ; експанзионен сад од 8 до 24л; пумпна група; автоматско лонче за солар; капацитет од 2 до 6 лица.
  -ЦЕНИ од 41.883 денари до 90.668 денари.... Напомена: Во цената не е вклучена монтажа.
 • Продавач:Металтерм
 • профил на компанијата

  Металтерм

  • Опис на компанијата:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основана во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Име на контакт лице:Металтерм
  • Адреса:Фјодор Достоевски 72
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00 389 (0) 2 2036322
  • Година на регистрација:1999
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:38.065 ден.

  Соларен сет 150L

  Цена со ДДВ:50.935 ден.

  Соларен сет 200L

  Цена со ДДВ:62.232 ден.

  Соларен сет 300L

  Цена со ДДВ:82.047 ден.

  Соларен сет 500L

  Цена со ДДВ:62.000 ден.

  Соларен пакет ECO-200
  022036322

  корисничка поддршка