00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

STUCNA ZA HORIZONTALEN OLUK

STUCNA ZA HORIZONTALEN OLUK

Цената е со вклучен ДДВ
125 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Stucna fi 100mm, plastificiran i pocinkovan lim.
 • Категорија:Олуци и додатоци
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Алуш Лим
 • профил на компанијата

  Алуш Лим

  • Опис на компанијата:Последните 2 децении производната компанија АЛУШЛИМ е единствена адреса за квалитативно производство за метални продукти коишто се уптребуваат, почнувајки од сите видови на олуци како и најситните составните елементи кои што се користат во модерното градежништво. Истотака Алушлим со својот персонал врши испорака и монтажа на продуктите. АЛУШЛИМ по техничка опременост i современо опремена со најмодерна техничка опрема во цела Македонија.нашите продукти се продаваат и дистрибуираат низ цела Македонија.НаSите продукти се разликваат со висок квалитет, сето тоа е поврзано со нашето долгогодишнио искуство во оваа област чии почетоци се од западна Европа. Ефикасната западно европска метода на работа, неизмореноста, услугата и чесноста на нашите вработени се наши се одлики по кои сме препознатливи.Доволно е да не контактиреате преку нашите емаил адреси, телефони, факс или да не посетите за да се уверите сам во нашата квалитетна работа. Ве очекуваме не само како потрошувачи на нашите продукти туку и како советници за подобри заеднички успеси
  • Име на контакт лице:Орхан Рамадани
  • Адреса:Љубо Божиновски-Пиш б.б.
  • Поштенски број:1200
  • Град:Тетово , Македонија
  • Мобилен #:071 396520
  • Телефон #:044 336766
  • Факс #:044 336766
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:125 ден.

  VERTIKALEN OLUK

  Цена со ДДВ:125 ден.

  HORIZONTALEN OLUK

  Цена со ДДВ:45 ден.

  Drzac za oluk

  Цена со ДДВ:280 ден.

  KOLENA ZA HORIZONTALEN OLUK
  044336766

  корисничка поддршка