00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Алуш Лим

  • Опис на компанијата:Последните 2 децении производната компанија АЛУШЛИМ е единствена адреса за квалитативно производство за метални продукти коишто се уптребуваат, почнувајки од сите видови на олуци како и најситните составните елементи кои што се користат во модерното градежништво. Истотака Алушлим со својот персонал врши испорака и монтажа на продуктите. АЛУШЛИМ по техничка опременост i современо опремена со најмодерна техничка опрема во цела Македонија.нашите продукти се продаваат и дистрибуираат низ цела Македонија.НаSите продукти се разликваат со висок квалитет, сето тоа е поврзано со нашето долгогодишнио искуство во оваа област чии почетоци се од западна Европа. Ефикасната западно европска метода на работа, неизмореноста, услугата и чесноста на нашите вработени се наши се одлики по кои сме препознатливи.Доволно е да не контактиреате преку нашите емаил адреси, телефони, факс или да не посетите за да се уверите сам во нашата квалитетна работа. Ве очекуваме не само како потрошувачи на нашите продукти туку и како советници за подобри заеднички успеси
  • Име на контакт лице:Орхан Рамадани
  • Адреса:Љубо Божиновски-Пиш б.б.
  • Поштенски број:1200
  • Град:Тетово , Македонија
  • Мобилен #:071 396520
  • Телефон #:044 336766
  • Факс #:044 336766
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот71.88%
Број на производи24
Член од18 Апр, 2012
Последна промена11:31:52 , 26 Мај, 2021
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка