00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Ограда - Врати / Капии


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Димбафенс - е специјализирана за разни видови системи на висококвалитетни декоративни челични огради. Нашите огради можат да се видат на територијата на цела Македонија како и во соседните земји. Оградите се поцинкувани и офарбени со електростатичко нанесување на боја која овозможува висок квалитет и долготрајност на оградите. Оградите можат да бидат офарбени во разни бои по RALL карта.
 • Категорија:Огради
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Димбафенс
 • профил на компанијата

  Димбафенс

  • Опис на компанијата:Kомпанија “Димбафенс”- Дооел е специјализирана за разни видови системи на висококвалитетни декоративни челични огради. Нашите огради можат да се видат на територијата на цела Македонија како и во соседните земји. Оградите се поцинкувани и офарбени со електростатичко нанесување на боја која овозможува висок квалитет и долготрајност на оградите. Оградите можат да бидат офарбени во разни бои по RALL карта.
  • Име на контакт лице:Ристо
  • Адреса:бул.Гевгелија 1
  • Поштенски број:1480
  • Град:Гевгелија , Македонија
  • Мобилен #:071-238-639
  • Телефон #:070-629-705
  • Локација на мапа:Прикажи  070629705

  корисничка поддршка