00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

мобилни мијалници за раце / hand wash stations Wave


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:мобилниот мијалник за раце се употребува на локации каде не постои можност за довод и одвод на систем за миење на раце.
  содржи-две чешми, два дозери за течен сапун, два дозери за хартија за раце, резервоар за чиста-техничка вода и резервоар за отпадна вода.
  се сервисира/опремува и оддржува со специјализирани возила
  мијалниците за раце се изнајмуваат и се сервисираат според фрекфенцијата на употреба.
  цената за услугата зависи од локацијата, бројот на ангажирани мијалници и фрекфенцијата на сервисирање
 • Достапност:По нарачка
 • Земја на потекло:Германија
 • профил на компанијата

  Мобилен Санитарен Сервис МСС

  • Опис на компанијата:Изнајмување, сервисирање и оддржување на преносни тоалетни WC кабини.
  • Име на контакт лице:Соња Јаневска
  • Адреса:ул.Жданец бр.19б
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:00 389 75 273 927
  • Телефон #:00 389 (0)2 2461 337
  • Факс #:00 389 (0)2 2461 117
  • Година на регистрација:2001
  • Број на вработени:12
  • Локација на мапа:Прикажи  022461337

  корисничка поддршка