00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Изработка на окапници


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Изработка на окапници
 • Продавач:Исток-мермер
 • профил на компанијата

  Исток-мермер

  • Опис на компанијата:Исток-мермер e компанија чија основна дејност е сечење, обликување и доработка на украсен камен, мермер и гранит. Материјали: • Гранит • Мермер • Природен Камен • Вештачки Мермер • Мозаик и Бродури Компанијата располага со површина од 10 000 м2, од кои 2 500 м2 се покриен простор. Во компанијата се вработени околу 25 луѓе и надворешни соработници, 5 групи по 3-ца работници за монтажа. Нашето 15 годишно искуство, поседувањето на најсовремена технологија не прави горда и достојна фирма со многу успешни проекти. Машини со кои располагаме: • Гатер за блокови • 2 полирки за табли • 1 полирка тунел од (400 см) • 2 фрези • Талија блок за сечење на блокови • Крателица • Бонсек (сајла) • 2 преси за буња • Катерица • Кран Изработуваме плотни за кујни, скали, подпрозорници, камини, бунје, облагање на подни површини, ѕидови..
  • Име на контакт лице:Исток-мермер
  • Адреса:Илинденска б.б. с. Долни Подлог
  • Град:Кочани , Македонија
  • Мобилен #:070 296105
  • Телефон #:033 291007
  • Факс #:033 291008  033291007

  корисничка поддршка