00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

ГРАФИК Панел

ГРАФИК Панел

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Елегантни панели со едноставна геометриска форма за акустично третирање на простори каде има потреба од елиминација на ехото, добра разбирливост на говорот и музичка прецизност.

  Направени се од експандиран полиуретан и тапацирани со акустичен текстил. Елементите се достапни со различни дебелини, големини и дизајнирани по ваш избор.

  Вообичаено се поставуваат на паралелните рефлектирачки површини меѓу кои се создаваат несаканите звучни ефекти, на ѕидови или таван, со директно лепење или висечки.

  Наоѓаат добра примена во сали за конференции, канцеларии, домашни кина и музички катчиња, јавни места, музички студија и слично.

  Техчички информации

  Материјал: технички полуиретан; композитен и акустичен текстил

  Димензии: 50cm. x 40cm.

  Дебелини: 5 cm.

  Тежина: 0.400 kg
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Л-Децибел
 • профил на компанијата

  Л-Децибел

  • Опис на компанијата:Л-Децибел е македонска компанија која врши комплетен инженеринг за звук и акустика. Работиме активно на македонскиот пазар, а на своите клиенти им нудиме професионален пристап и третман на нивните проблеми поврзани со звукот и акустиката. Компанијата зад себе има реализирано многубројни проекти за јавни институции, приватни компании и клиенти. Л-Децибел работи по современи методи преку соодветна и професионална- високо технолошка опрема. Работиме во насока на подигнување на нивото на нормативите што ја уредуваат заштитата од бучава. Нашата мисија е да бидеме подобри во понатамошниот развој и целиме кон објективност и чесност со нашите клиенти. Секојдневно ги следиме најновите светски достигнувања во изработката на квалитетни изолациски материјали, ја следиме напредната технологија за намалување на бучавата и се трудиме да излеземе во пресрет на барањата на нашите клиенти, а се со цел да им овозможиме што поголема удобност, мир и спокој во нивниот дом, работно место и сл. За нашите клиенти се грижи тим од професионалци во својата област!
  • Име на контакт лице:Л-Децибел
  • Адреса:Мајски Манифест 10/1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:070344836  070344836

  корисничка поддршка