00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Л-Децибел

  • Опис на компанијата:Л-Децибел е македонска компанија која врши комплетен инженеринг за звук и акустика. Работиме активно на македонскиот пазар, а на своите клиенти им нудиме професионален пристап и третман на нивните проблеми поврзани со звукот и акустиката. Компанијата зад себе има реализирано многубројни проекти за јавни институции, приватни компании и клиенти. Л-Децибел работи по современи методи преку соодветна и професионална- високо технолошка опрема. Работиме во насока на подигнување на нивото на нормативите што ја уредуваат заштитата од бучава. Нашата мисија е да бидеме подобри во понатамошниот развој и целиме кон објективност и чесност со нашите клиенти. Секојдневно ги следиме најновите светски достигнувања во изработката на квалитетни изолациски материјали, ја следиме напредната технологија за намалување на бучавата и се трудиме да излеземе во пресрет на барањата на нашите клиенти, а се со цел да им овозможиме што поголема удобност, мир и спокој во нивниот дом, работно место и сл. За нашите клиенти се грижи тим од професионалци во својата област!
  • Име на контакт лице:Л-Децибел
  • Адреса:Мајски Манифест 10/1
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:070344836

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот62.50%
Број на производи10
Член од27 Мар, 2018
Последна промена12:42:35 , 10 Апр, 2019
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка