00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Lexan

Lexan

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Lexan е поликарбонатна плоча која придонесува за заштеда на енергија и има одлични механички карактеристики. Идеален е како материјал за застаклување како и за замена на постоечки застаклени површини.има широkо поле не примена од зимски градини и светларници до настрешници и пластеници, од трговски центри спортски стадиони , базени... Во нашата понуда е застапен Лексанот од лидерот во производството на поликарбонатни плочи Sabic Innovative Plastic.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Ритам Трејд
 • профил на компанијата

  Ритам Трејд

  • Опис на компанијата:Ритам Трејд ДОО Скопје, пред се како претставник на Ритам инжинеринг ДОО Белград , се стреми да го достигне врвот во секторот на сува градба во Република Македонија што е неизбежна последица на квалитетот и реномето на производите од неговиот асортиман. РИТАМ ТРЕЈД Ви нуди реномирани светски брендови и квалитетна професионална изведба на следниве категории *ЛАМИНАТИ *ПАРКЕТ *ПВЦ ЛАЈСНИ *ГИПС КАРТОН *ПРОФИЛИ *СПУШТЕНИ ПЛАФОНИ *ЛЕКСАН www.ritamtrejd.com.mk
  • Име на контакт лице:Билјана Тасевска
  • Адреса:ул.Козле бр.91 локал2
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023222519
  • Факс #:023222519
  • Година на регистрација:2009
  • Број на вработени:7  023222519

  корисничка поддршка