00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

FireRock

FireRock

Цената е со вклучен ДДВ
1.700 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Термо изолациона плоча наменета за обложување на вантрешната страна на камините.
  Материјалот го обезбедува огноотпорниот гипс од пукање и постепена деградација кога истиот е изложен на високи температури. Ја намалува прашината во комората на каминот и ја зголемува ефикасноста на греењето бидејќи не дозволува температурата да се губи во околните ѕидови.

  Технички карактеристики:
  Димензии: 100 х 60 см
  Термичка проводливост λD ≤ 0,042 [W/mK]
  Максималната температура на изолираната површина: 750°C
  Номинална густина 85 kg/m³
  EIS Class -не палив, Класа A1
 • Достапност:Онлајн
 • Продавач:Агенс+ Камини
 • Земја на потекло:ЕУ
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  Агенс+ Камини

  • Опис на компанијата:Агенс+ е водечка компанија во регионот за продажба, дизајн и изведба на камини и оџаци. Благодареjќи на тесно специјализираното поле во кое работиме, успеавме да постигнеме високи успеси како во поглед на дизајнот така и квалитетот. Ве покануваме да ги прегледате нашите содржини со надеж дека и Вие ќе имате прекрасен камин кој ќе плени со својот уникатен изглед и извонредна ефикасност и практичност.
  • Име на контакт лице:Андреја Додов
  • Адреса:Ул. 808 Бр2, Населба Автокоманда
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071 332265
  • Телефон #:02 2467924
  • Факс #:02 2467924
  • Година на регистрација:1999
  • Број на вработени:6
  • Годишна продажба:12000000
  • Процент на извоз:5
  • Локација на мапа:Прикажи
  следи ја оваа компанијаИспрати прашањесите производи
  Вкупна оцена:
  5.0 од 5.0 (2 оцени вкупно)

  Цена со ДДВ:2.800 ден.

  Termo IZOL
  022467924

  корисничка поддршка