00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Топловоден котел на дрва, нафта и електрична енергија

10%заштеда

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Комбиниран топловоден котел на цврсто гориво, нафта и струја од наше производство. Јачина на дрва 35kW; Јачина на струја 36kW, Јачина на нафта 45kW.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Ива-монт
 • профил на компанијата

  Ива-монт

  • Опис на компанијата:Почитувани клиенти и соработници,гордост ние да Ви ја претставиме Нашата фирма ИВА-МОНТ која повеќе од 20 години бележи успех на македонскиот пазар и пошироко во делот на енергетиката. Во рамките на нашата фирма се извршуваат следние работи: - Производство на топловодни котли на течно и цврсто гориво, ел.котли и камини - Хемиско чистење на парни и топловодни котли од водена и димна страна - Хемиско чистење на мазутни и нафтени резервоари - Одржување на пламеници,парна и топловодна инсталација - Гасна инсталација - Сервисирање на пумпи - Градежна браварија - Цевни спирала за VAPOREX котли од 300, 600 и 1000 кг/час. - Продажба на котли на пелети и котли на дрва. Нашиот квалитет и одговорното извршување на работата го потврдува сертификатот ISO 9001/2008 и секако стручно оспособениот тим кој ги поседува сите потребни лиценци и сертификати. Нашата соработка со големи компании во Македонија, Косово и Србија говори за нашиот успех и способност. Не двоумете се да не побарате доколку имате проблеми со Вашето греење и ладење, Ве очекуваме.
  • Име на контакт лице:Ivana Koteska
  • Адреса:ул. „Божин Николов“ бр. 36
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 239581
  • Телефон #:02 2439081
  • Факс #:02 2439081
  • Година на регистрација:1992
  • Број на вработени:12
  • Локација на мапа:Прикажи  022439081

  корисничка поддршка