00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Камин на пелети PPK Bergen 20kw

Камин на пелети PPK Bergen 20kw

Цената е со вклучен ДДВ
94.700 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Спецификации:
  - Јачина: 20 KW ;
  - Капацитет на котел: 36 L ;
  - Тежина : 210 kg ;
  - Димензии: 1050x720x565 mm ;
  - Ефикасност: 93% ;
 • Продавач:Енерџи Нет MK
 • профил на компанијата

  Енерџи Нет MK

  • Опис на компанијата:Компанијата Energy Net MK спаѓа во категоријата на големи компании. Се занимава со увоз, дистрибуција и сервис на апарати на гас, опрема за греење и водовод, климатизација, вентилација, високо ефикасни апарати, алати и друга опрема од водечките меѓународни и домашни производители. Нашата мисија е да обезбедиме максимално задоволство за нашите деловни партнери и сите наши клиенти и крајни корисници преку ефикасен и профитабилен бизнис - маркетинг на производи со висок квалитет и обезбедување на одлична услуга консалтинг, проектирање, инсталација и сервис на светски реномирани производители во областа на греење, климатизација, вентилација, гасни инсталации, водовод и канализација, а со посебен акцент на употребата на обновливите извори на енергија, со што значително придонесуваме за општествено одговорно однесување - што резултира со побрз раст и развој на економијата, животниот стандард, културата и екологијата во заедницата.
  • Име на контакт лице:Energy Net MK
  • Адреса:Владимир Каваев 2-Б
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023072727
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:53.358 ден.

  Етажен котел Bergen 25kw

  Цена со ДДВ:59.428 ден.

  Bergen Челичен котел BSB 35kw
  023072727

  корисничка поддршка