00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Израмнување на потенцијали


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:
  Опрема и монтажа за изведба на системи за израмнување на потенцијалите.
  Потекло: J.PRÖPSTER –Германија. www.proepster.de
  Продавач: Блиц Гард ДООЕЛ Скопје. www.blitzguard.mk
 • Продавач:Блиц Гард
 • профил на компанијата

  Блиц Гард

  • Опис на компанијата:БЛИЦ ГАРД ДООЕЛ Скопје е компанија специјализирана за проектирање и изведба на инсталации за громобранска заштита, заземјување и заштита од пренапони. Покрај овие дејности нашата компанија се занимава и со трговија на високо квалитетни сертифицирани германски елементи за громобранска заштита. Единственото нешто за кое нема компромис е квалитетот. Сите наши производи се пропратени со десет годишна гаранција и сертификати за истите. Сите од нас понудени проектни решенија, изведби и елементи за громобранска заштита одговараат и се во согласност со најстрогите европски стандарди и барања во оваа област т.е ЕВРОПСКИОТ СТАНДАРД EN 62305 и ФРАНЦУСКИОТ СТАНДАРД NF 17-102, кои се активни и во Р.Македонија.
  • Име на контакт лице:Блиц Гард
  • Адреса:Војвода Васил Чакаларов 41/1
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:076 200458  076200458

  корисничка поддршка