00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Gree Versati3 Monoblock GRS-CQ16Pd/NhG-M

Gree Versati3 Monoblock GRS-CQ16Pd/NhG-M

Цената е со вклучен ДДВ
222.399 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:-VERSATI III 16KW 3фазна – Топлиска пумпа воздух-вода во Моноблок изведба.
  -Примена со подно греење, греење/ладење со Фенкојлери или греење со соодветни радијатори.
  -А+++ Енергетска класа при греење.
  -Вграден 2-степен компресор, циркулациона пумпа Willo од најнова генерација, AlfaLaval i Danfoss изменувачи.
  -Вградени се високо квалитетни Плочести изменувачи фреон-вода од марките AlfaLaval i Danfoss.
  -Зиден LED контролер со Touch-Screen контрола, како и вградена WiFi далечинска контрола преку телефон.
  -Еколошки и ефикасен фреон R32.
  -Еуровент Сертификат и можност за аплицирање за кредит преку GEFF програмата.

  Модел

  VERSATI 3
  MONOBLOCK 16

  Шифра на модел

  GREE GRS-CQ16Pd/NhG-K

  Капацитет (35°C амб./ 18°C вода)

  Ладење (kW)

  14.5

  Капацитет (7°C амб./ 35°C вода)

  Греење (kW)

  15.5

  EER (35°C амб./ 18°C вода)


  3.7

  COP (7°C амб./ 35°C вода)


  4.3

  SCOP (7°C амб./ 35°C вода)


  4.17

  Капацитет (35°C амб./ 7°C вода)

  Ладење (kW)

  13

  Капацитет (7°C амб./ 45°C вода)

  Греење (kW)

  15.5

  EER (35°C амб./ 7°C вода)


  2.75

  COP (7°C амб./ 45°C вода)


  3.4

  SEER (35°C амб./ 7°C вода)


  4.55

  SCOP (7°C амб./ 55°C вода)


  3.2

  Напојување

  (V / f / Hz)

  220 ~ 240 / 1 / 50

  Работно подрачје при
  надворешни температури

  Ладење (ºC)

  +10 ~ +48

  Греење (ºC)

  -25 ~ +35

  Санитарна вода

  (ºC)

  +40 ~ +80

  Звучен притисок

  Ладење (dB(A))

  55

  Греење (dB(A))

  57

  Разладно средство

  (kg)

  2.8

  Нето ширина / висина / длабочина

  (mm)

  1200 / 878 / 460

  Бруто ширина / висина / длабочина

  (mm)

  1288 / 1020 / 548

  Тежина нето / бруто

  (kg)

  147 / 160
 • Продавач:Џиви
 • профил на компанијата

  Џиви

  • Опис на компанијата:ЏИВИ ДОО Гевгелија е компанија основана во 1992 година, кога започна со трговија на аудио-видео опрема и апарати за домаќинство. Од самиот почеток ЏИВИ остварува успешни деловни резултати и постојано инвестирање во изградба на нови објекти и проширување на понудата. Во 1997 година компанијата се сели во нов продажен салон во близина на автобуска станица во Гевгелија, при што е извршено проширување на асортиманот со бела техника, климатизери и грејни тела. Во 2002-та е отворен нов салон, со изложбен простор од 750 метри квадратни, со паркинг простор и магацин. Во 2012-та се гради и уште еден објект,кој ќе одговори на потребите ... Развојот на ЏИВИ од формирањето до денес е континуиран, се реализира на основа на стратегиски цели и е насочен кон проширување на дејностите од областа на греење, ладење и вентилација со проектирање и изведба, како и проекти за заштеда на енергија и обновливи извори на енергија. Преку постојано задоволување на инвеститорите и клиентите/купувачите нудејќи им производи и услуги согласно прифатените стандарди и бараниот квалитет, преку соработка со партнерите од својата дејност која придонесува за корист на сите страни, со овозможување на мотивирачка работа и соодветни услови за работа на своите вработени, да обезбедиме континуиран успешен настап на пазарот во Македонија во соработка со други партнери да ја прошириме сопствената работа на пазарот во поблиското опкружување. Располагаме со стручен и искусен кадар, кој изработува идејни решенија како и со стручни екипи за монтажа кои секој проект го направат реалност според сите стандарди и технички прописи, по принципот клуч на рака.
  • Име на контакт лице:Џиви
  • Адреса:Железничка 8-a
  • Поштенски број:1480
  • Град:Гевгелија , Македонија
  • Мобилен #:034 214299
  • Телефон #:034 211299
  • Факс #:034 218299
  Цена со ДДВ:166.799 ден.

  Gree Versati3 Monoblock GRS-CQ8.0Pd ...
  034211299

  корисничка поддршка