00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Фасада

Фасада

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Braja Fix е приватна компанија која започна со работа на 13 март 1993 година.

  Започна исклучиво со трговија и дистрибуција на материјали за топлинска изолација, индустриски малтери и производи за малтери од познати производители.

  Со 25 години искуство и многу успешни реализирани проекти ќе се погрижиме вашите соништа да се реализираат.

  Braja Fix е една од најголемите малопродажни и градежни компании во регионот, има свои претставништва во Кичево, Македонија со многу успешни реализирани проекти во балканскиот регион.
 • Категорија:Фасади
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Браја фикс
 • профил на компанијата

  Браја фикс

  • Опис на компанијата:Браја фикс е една од најголемите малопродажни и градежни компании во регионот, има свои претставништва во Кичево, Македонија со многу успешни реализирани проекти во балканскиот регион. Услуги: • Фасада • Суво градежништво • Внатрешен Гипс • Декорација на гипс Браја фикс е приватна компанија која започна со работа на 13 март 1993 година. Започна исклучиво со трговија и дистрибуција на материјали за топлинска изолација, индустриски малтери и производи за малтери од познати производители. Со 25 години искуство и многу успешни реализирани проекти ќе се погрижиме вашите соништа да се реализираат.
  • Име на контакт лице:Феим
  • Адреса:с.Осломеј 9
  • Град:Кичево , Македонија
  • Телефон #:045 225866
  • Факс #:045 224203  045225866

  корисничка поддршка