00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Bitulit

Bitulit

Те интересира цената?

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Битумен слој со органски растворувач
  Тестирање во согласност со U. M3.240
  Отпорност на температура од 4 ° C до 70 ° C
  Пакување: во пластични канти од 4.5 kg и 9 kg / метално буре од 200 kg
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Фрагмат-мак
 • Земја на потекло:Србија
 • профил на компанијата

  Фрагмат-мак

  • Опис на компанијата:Фрагмат-мак е словенечко - македонска компанија која се занимава со производство на EPS (експандиран полистирен) - стиропор. Во текот на своето работење фабриката воведе во призводство и нови артикли, како што се украсните фасадни профили и столбови, потоа повеќе иновации во градежништвото, олеснети меѓукатни конструкции (систем FRAGMAT MК1 и МК2), надворешни фасадни ѕидови од стиропор (систем FRAGMAT N31) за кои е добиена исправа за патент од Државен завод за индустриска сопственост. Овие производи наоѓаат се поголема примена при изградбата на градежни објекти, како во Македонија, така и во Бугарија и Србија. Производи: • Топлинска Изолација EPS • Системи за градба • Декоративни фасадни профили • Хидроизолација • Подно Греење • Топлинска Изолација XPS • Комби плочи • Внатрешни лајсни XPS Во процесот на производството се користи исклучиво влезна суровина од произведувачи кои имаат сертификат ISO 9001 или ISO 9002, што гарантира квалитет на готовите производи. FRAGMAT MAK е дел од групацијата FRAGMAT во чиј состав се наоѓаат и FRAGMAT TIM, FRAGMAT IZOLIRKA и DEMIT од Словенија, потоа OKIPOR - Загреб и Сплит, Хрватска, FRAGMAT IZOLIRKA Грачаница, Босна и Херцеговина и TIM IZOLIRKA Шид, Србија, што значи дека групацијата FRAGMAT покрива голем дел од пазарот во Југуисточна Европа. FRAGMAT MAK со своите производи покрива голем дел од пазарот во Македонија, а околу 28% од вкупната продажба е пласирана на пазарите во Бугарија, Косово, Албанија, Србија и околу 10% од вкупниот извоз се реализира на германскиот пазар.
  • Име на контакт лице:Данијел Крстиќ
  • Адреса:Индустриска зона б.б., нас.Карпош
  • Поштенски број:1300
  • Град:Куманово , Македонија
  • Мобилен #:072 266739
  • Телефон #:031 431100
  • Факс #:031 437744
  • Локација на мапа:Прикажи  031431100

  корисничка поддршка