00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Фрагмат-мак

Фрагмат-мак

FRAGMAT MAK е мешовита словенечко-македонска компанија која се занимава со производство на EPS (експандиран полистирен) - стиропор. Фирмата е регистрирана на крајот од 2003 година а со производство започна во март 2004-та со 12 вработени, чиј број денес се зголеми на 25 работници. Деловната стратегија ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Цена со ДДВ:1.116 ден.

Bitumenska MTH masa

Цена со ДДВ:1.513 ден.

Bitumenska masa MBH

Цена со ДДВ:567 ден.

Poliazbitol

Цена со ДДВ:364 ден.

Bitulit

Цена со ДДВ:1.572 ден.

Kondor V4

Цена со ДДВ:1.289 ден.

Kondor V3

Цена со ДДВ:1.023 ден.

Izotem V4

Цена со ДДВ:866 ден.

Izotem V3

Цена со ДДВ:756 ден.

Kondorin V3 Fragmat

Цена со ДДВ:436 ден.

Ter hartija FRAGMAT

Цена со ДДВ:661 ден.

Пергамин Fragmat

Цена со ДДВ:38 ден.

FRAGMAT графитен стиропор

Цена со ДДВ:143 ден.

XPS - Stirodur

Цена со ДДВ:12 ден.

Декоративни лајсни

Цена со ДДВ:336 ден.

STIROTERMAL CLASSIC (ADAPT) - плочи ...

Цена со ДДВ:370 ден.

STIROTERMAL SILENT - плочи за подно ...


следна
Страна 1 од 2, вкупно 20 производи


070/287-777

корисничка поддршка