00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Хелиум

Хелиум

Цената е со вклучен ДДВ
2.360 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Контакт: 02/2581 380; 071/211687 Глигораки Карабашев. Напомена цената се однесува по м3. Во една 50 литарска боца има 9,2м3 - ИСПОРАКА: Гасниот хелиум се испорачува во челицни боци, со зафатнина од 2м3, 6m3; 7,5m3 и 10m3. Постојат неколку видови чистотти: балон-гас со чистота 4.6; 5.0 и 6.0. Течен хелиум со чистота 5.0 се испорачува во садови со зафатнина од 50, 100, 250, 380 и 450 литри. - УПОТРЕБА: Течниот хелиум се користи за магнетните резонанци. Гасниот хелиум се користи воглавном за полнење на балони и лабораториски испитувања.
 • Достапност:Контакт
 • Земја на потекло:САД
 • Цена на големо без ДДВ:2.000 ден.
 • Минимална количина за нарачка:9,2 m3
 • профил на компанијата

  Месер Вардар Техногас

  • Опис на компанијата:Контакт: 02/2581 380; 075261262. MESSER е име на германска компанија кое повеќе од 100 години се поврзува со индустриски гасови. Messer Group произведува и ги снабдува своите купувачи со кислород, азот, аргон, јаглеродендиоксид, водород, хелиум, инертни гасови за заварување, специјални гасови, гасови за медицинска употреба како и широк спектар на гасни смеши. Месер Вардар Техногас е формирана 1997 год. како фирма ќерка на Messer Group. Во моментов располагаме со погон за производство на јаглероден диоксид лоциран во Меџитлија- Битола, и полнилници за кислород, за јаглродендиоксид, за азот, за аргон и гасни смеши лоцирани во Скопје. Покрај останатата палета на производи и опрема за гасови со која располагаме, произведуваме и сув мраз. Месер Вардар Техногас има продажни места ширум Македонија - во Куманово, Крива Паланка, Свети Николе, Кочани, Струмица, Гевгелија, Велес, Кавадарци, Прилеп, Битола, Охрид, Кичево, Гостивар и Тетово.
  • Име на контакт лице:Даниела
  • Адреса:Istocna industriska zona bb
  • Поштенски број:1040
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070 204 873
  • Телефон #:02 2581380
  • Факс #:02/2581383
  • Година на регистрација:1996
  • Број на вработени:40
  • Локација на мапа:Прикажи  022581380

  корисничка поддршка