00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Печка на пелети Royal 25 kw


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Естетско дизајнирани печки на пелети што ќе го згреат вашиот дом.
  Moќ на затоплување 25kW
  Максимален капацитет на затоплување200m2
  Просечна потрошувачка на пелети2 ÷ 4kg/h
  Ефикасност 91,2%
  Капацитет на болјерот 28lt
  Номинална температура на водата60°C
  Максимална температура на водата75°C
  Номинален притисок при работење1,8bar
  Максимален притисок при работењ 2bar
  Температура на издувниот гас 143,6°C
  Капацитет на резервоарот40kg
  Дијаметар на цевката за издувни гасовиØ80mm
  Тежина 180kg
  Големина (димензии) 650 x 590 x 1050cm
  Електрично напојување 230-50 V – Hz
  Потрошувачка на електрична енергија при работење 200W
  Потрошувачка на електрична енергија при палење 350W

 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Милкуз
 • профил на компанијата

  Милкуз

  • Опис на компанијата:„Милкуз” е фирма која пред себе има визија, а тоа е да стане национална водечка фирма која на своите потрошувачи ќе им понуди загарантиран квалитет, намалена потрошувачка и удобен и пријатен амбиент во нивниот дом со користење на нашите производи. „Милкуз” опстојува веќе 24 години и е успешно водечка фирма за производство на камини на пелети, таа успешно опстојува на пазарот во Европската унија. Располагаме со хали за производство, хали за монтажа, складишта и свои преставништва во Охрид, Скопје, Грција, Словенија. Тимот на Милкуз е постојано спремен да ви излезе во пресрет и да ви понуди најдобро можно решение или сервис на производите. Во оваа фирма работат над 40 вработени од различни образовни структури, компанија која е извозно ориентирана со сопствени производи и сопствен дизајн. Таа е основана од г-дин Милчо Кузмановски кој постојано се стреми кон усовршување и подобрување на квалитетот на камините на пелети,со постојано надоградување на вработените кои располагаат со тимски дух и хуманитарна ориентација.
  • Име на контакт лице:Мери Кузманоска
  • Адреса:15 -ти Корпус бб
  • Поштенски број:6000
  • Град:Охрид , Македонија
  • Телефон #:+389 70 249 457  070249457

  корисничка поддршка