00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Милкуз

  • Опис на компанијата:„Милкуз” е фирма која пред себе има визија, а тоа е да стане национална водечка фирма која на своите потрошувачи ќе им понуди загарантиран квалитет, намалена потрошувачка и удобен и пријатен амбиент во нивниот дом со користење на нашите производи. „Милкуз” опстојува веќе 24 години и е успешно водечка фирма за производство на камини на пелети, таа успешно опстојува на пазарот во Европската унија. Располагаме со хали за производство, хали за монтажа, складишта и свои преставништва во Охрид, Скопје, Грција, Словенија. Тимот на Милкуз е постојано спремен да ви излезе во пресрет и да ви понуди најдобро можно решение или сервис на производите. Во оваа фирма работат над 40 вработени од различни образовни структури, компанија која е извозно ориентирана со сопствени производи и сопствен дизајн. Таа е основана од г-дин Милчо Кузмановски кој постојано се стреми кон усовршување и подобрување на квалитетот на камините на пелети,со постојано надоградување на вработените кои располагаат со тимски дух и хуманитарна ориентација.
  • Име на контакт лице:Мери Кузманоска
  • Адреса:15 -ти Корпус бб
  • Поштенски број:6000
  • Град:Охрид , Македонија
  • Телефон #:+389 70 249 457

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот59.38%
Број на производи11
Член од13 Окт, 2017
Последна промена10:01:24 , 23 Окт, 2022
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка